Over commpany

Je partner in communicatie

Hé jij daar!

Aangenaam, Mathijn Vermeer! Nuchter joch, van vele markten thuis, creatief en een tikkeltje eigenwijs! Ik beschouw me zelf als een jongen met groene digitale vingers.

In 2016 ben ik de uitdaging aangegaan om ondernemers en kleine bedrijven te helpen met hun communicatie. En met succes! Inmiddels heb ik al vele bedrijven mogen helpen en begeleiden en heb ik mezelf op vele fronten kunnen ontwikkelen. Naast Commpany werk ik ook aan eigen projecten, waaronder quizbazen.nl en hococheck.nl

FILOSOFIE

“Schoenmaker blijf bij je leest”. Communicatie is een beroep. Een vak apart. Een vak dat Commpany dagelijks uitoefent en daarmee ondernemers en kleine bedrijven helpt zodat zij zich kunnen richten op hún vak; ondernemen.

WERKWIJZE

Ik vind dat een goede, persoonlijke klik de basis vormt voor een prettige, langdurige samenwerking. Eerst een kopje koffie, kennismaken en kijken of het klikt. En als het klikt, dan pas overgaan op zaken doen.

×

Thanks for reaching out!

Selecteer mij hieronder en stel je vraag. Je kunt Whatsapp ook gebruiken via je computer (volg hiervoor gewoon de instructies op je scherm)

×