Websites.

Geen offline zonder online. Het internet is immers de enige plaats waar (potentiële) klanten je 24/7 kunnen vinden, waar dan ook ter wereld en vanaf welk apparaat dan ook.

Je wilt dan ook een aantrekkelijke website die voldoet aan de hedendaagse eisen.

Commpany ontwikkeld responsive WordPress websites die voldoen aan de basis- voorwaarden voor zoekmachine optimalisatie (in het kort: SEO).

WEBSITE LATEN ONTWERPEN?

Een goede website moet voldoen aan vele eisen. Denk alleen al aan dat de website goed zichtbaar moet zijn op verschillende apparaten. Van een breedbeeld computerscherm tot smartphone display.

Benieuwd naar wat Commpany al voor klanten heeft mogen ontwerpen? Bekijk hieronder een paar voorbeelden:

UW WEBSITE IN GOEDE HANDEN!

WAT IS WORDPRESS?

Hoewel het eigenlijk ooit is ontworpen voor bloggers, is WordPress uitgegroeid tot misschien wel het populairste platform voor websites. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke CMS (content management systeem) en talloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld door het uitbreiden van functionaliteiten met zogenaamde plugins.

Ook Commpany bouwt zijn websites in WordPress. De websites worden zo ontwikkeld dat kleine wijzigingen ook gemakkelijk zelf gedaan kunnen worden. Dat bespaart geld!

WordPress zelf is gratis in gebruik. De kosten voor het ontwikkelen van een WordPress website variëren vooral door de gewenste functionaliteiten en aantal webpagina’s die ontworpen moeten worden. Ook kunnen er kosten bij komen voor de aanschaf van eventuele plugins.

WAT IS RESPONSIVE DESIGN?

Door de opkomst van smartphones en tablets is het essentieel geworden om een website geschikt te maken voor weergaven op kleinere schermen. Dat wil niet zeggen dat de inhoud kleiner gemaakt moet worden zodat het praktisch onleesbaar wordt. Het wil wel zeggen dat een website aangepast moet worden aan de breedte van het display waarop het wordt weergegeven door verschillende elementen in elkaar te schuiven, te schalen, te voorschijn te laten komen óf te laten verdwijnen!

Waarom is dit zo belangrijk? Met name bezoekers die via een smartphone een website benaderen willen snel een antwoord vinden. Je website moet dan ook daarop zijn ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een grote ‘Bel Mij’ knop!

bron afbeelding: giphy.com

WAT IS SEO?

“Hallo Google! Dit is te lezen en te zien op mijn website. Op deze pagina vertel ik iets over dit onderwerp en deze afbeelding draagt daar aan bij.” Het klinkt misschien een beetje simpel, maar in de basis is dit waar zoekmachine optimalisatie over gaat. Er zijn veel factoren die bijdragen aan een zoekmachinevriendelijkheid van een website.

Commpany ontwikkelt websites die zoekmachinevriendelijk zijn en vertelt Google wat bezoekers op uw website kunnen vinden!

OPFRISBEURT NODIG?

Het is niet altijd vereist om de huidige website volledig op de schop te nemen. Soms is het al voldoende om gezamenlijk kritisch te kijken naar de bestaande website en verbeteringen door te voeren. Op visueel en tekstueel vlak, maar vaak belangrijker nog; op het vlak van gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit.

Commpany voert een vooronderzoek uit en brengt de huidige website in kaart. Daarna wordt een brainstormsessie georganiseerd om samen te sparren over mogelijke verbeterpunten. Tot slot is het de keuze aan de opdrachtgever om de verbeterpunten zelf aan te pakken of te laten doorvoeren door Commpany.

Kan Commpany je tot dienst zijn?

×

Thanks for reaching out!

Selecteer mij hieronder en stel je vraag. Je kunt Whatsapp ook gebruiken via je computer (volg hiervoor gewoon de instructies op je scherm)

×