Video.

Waarom slechts één beeld gebruiken als je een hele reeks achter elkaar kunt zetten. Ja, we hebben het hier over video.

Video is een echte aandachtstrekker! Je kunt je bedrijf er goed mee onder de aandacht brengen, maar ook moeilijke instructies vereenvoudigen door video of animatie.

Eenvoudige video’s en animaties kunnen door Commpany worden ontwikkeld, maar grotere filmopdrachten worden uitbesteedt aan communicatie-vrienden!

EEN VIDEO LATEN ONTWIKKELEN

Je bedrijf uit laten blinken in een bedrijfsfilm? Commpany helpt u met het bepalen van de juiste doelen, het bedenken van de story en het vinden van de perfecte filmpartner in crime!

De meeste filmklussen besteedt Commpany uit, maar zo nu en dan wordt er in eigen huis gecreëerd:

SPOEDJE!

Commpany regelde in slechts twee dagen een korte promotievideo voor Move Yourself die werd vertoond op de Farmer’s Fun Run van de Tilburg Ten Miles.

 

DINOTASTISCH

Om de lancering van het nieuwe kinderbrillenmerk ‘Rex & Sue’ van AVA Brillen te promoten, werd door Commpany een klein animatievideo gemaakt.

TRANSFORMATIE

ALE Light & Sound gaat sinds 2017 als Spectrum AV door het leven. Commpany ontwikkelde deze animatievideo om de herpositionering aan te kondigen.

×

Thanks for reaching out!

Selecteer mij hieronder en stel je vraag. Je kunt Whatsapp ook gebruiken via je computer (volg hiervoor gewoon de instructies op je scherm)

×